Waterspreeuw Roden oktober 2017
14 oktober 2017
Zeearenden augustus/september 2018 Zuidlaardermeergebied
16 februari 2019

Samen met Jody en haar fotomaatje Wouter van de Weerd en een collega van hem naar Helgoland geweest maar nog geen tijd had om mijn website eens bij te werken. Het was een gezellig leuke minitrip met zijn vieren waarvan ik de 2 mannen van ons gezelschap niet kende maar uiteindelijk een zeer geslaagde trip. Zeer gezellig en leuk gezelschap om met zijn allen op pad te gaan en lekker uit eten geweest samen en wat belevenissen tips en truuks uit te wisselen. Was trouwens niet de eerste keer maar de 3e keer voor mij op Helgoland voorheen met groepreizen van Ronald Annema en 1x met een fotomaatje van mijzelf. Ken nu het hele eiland uit mijn hoofd maar zo groot is het niet alléén wel met volle bepakking de berg op wat zeer zwaar was met 15 kg bepakking. Goede militaire oefening om in conditie te blijven.

Bij deze nog wat foto’s van mijn trip wat ik daar zoals gezien heb.
Enjoy………………….