Foto’s reis Juni Helgoland 2018
16 februari 2019
Kerkuilen in de nacht juni 2018
16 februari 2019

Altijd op zoek geweest naar deze machtige krachtige zeearend maar op de één of andere manier wilde het me het nooit lukken. Kreeg tips van vogelmaatjes maar helaas het mocht niet baten steeds waren ze net geweest of kwamen ze niet opdagen hoort natuurlijk ook bij de natuur. De natuur is en blijft onvoorspelbaar maar veel geduld levert toch een keer een geluk op. Dit keer maakte ik serieuze kansen om ze eens te kunnen fotograferen. Heel vroeg op om per fiets op locatie te kunnen zijn omdat je daar onmogelijk dichtbij kunt komen met de auto en dan bedoel ik voor 6 uur sóchtends en voor het felle zonlicht. Het was mooi weer en had de plannen gemaakt op een vrije dag. Kwam ik in de bekende vogelhut waren andere bekende vogelaars mij net voor waren en hadden supergafe momenten vastgelegd helaas wel met tegenlicht wat nooit gunstig is en zag ik de bui alweer hangen. Gelukkig toch nog een paar actiefoto’s kunnen maken en was toch blij dat ik ze eindelijk voor de lens had kunnen krijgen. Volgende keer nog vroeger???? maar weer afwachten wanneer het zover is kan wel weer een jaar duren.

Wat een machtige krachtpatsers vader met 2 jongen van dit jaar en 1 van vorig jaar. Ondanks dat het niet de acties waren die de anderen hadden gemaakt was ik toch met een wauw gevoel naar huis gegaan. Volgende keer weer nieuwe kansen als het zover is.